Och så vara det fredag igen. Inte många som kör till sina jobb idag ser jag från mitt köksfönster. Ska jag baka något idag eller blir det något köpt? Tänker på det. En kaka ska det bli, alltid på en fredag ,,, fredagskakan.

Annat ,,,

Denna allergi som jag fått tar musten ur mig. Jag använder mig av näsdroppar för allergiker, dom hjälper under nästan hela dagen. Jag kan andas utan att snora. Troligtvis är jag numera allergisk mot hassel, al, björk och nu ek för det är värre än vanligt. 

Jag har en aning om att jag kanske bor i en sjuk lägenhet för så mycket som jag varit sjuk sedan jag flyttade hit 2018 har jag aldrig varit någon annanstans. 

En mätning av radon kanske eller en mätning av mögel skulle kanske ge mig svar. Ger det inget utslag då är det alla mediciner jag tar för det har ökat på sedan jag flyttade hit.