Har du medicinlista med dig när du ska till läkaren? Det borde du ha. Det är bra att någon gång gå igenom listan med sin läkare. 

Det finns kanske mediciner som kan uteslutas efter många år eller bytas till något mer effektivt.

Bildresultat för medicinlista

Jag har precis gjort min egen medicinlista, den ska vara uppdaterad. När min mor låg på sjukhus och sköterskan skulle ge henne medicin så skulle dom göra det efter en gammal lista som dom hade. Som tur var upptäckte jag det och kunde stoppa dom.

Jag har alltid en uppdaterad lista i plånboken ifall läkaren behöver en. Som nu när jag ska läggas in igen efter två år. Mycket, i alla fall något har hänt med min lista så nu får dom en uppdaterad så det blir rätt med mina mediciner. 

Jag har gjort det lätt för dom, har delat upp medicinerna på morgon och kväll. Det ska vara lätt att läsa. 
Det ska också stå vem som är anhöriga. Viktigt. Även där kan det ha hänt förändringar, inte i mitt fall men kanske i andras.