När ens barn flyttar hemifrån blir det inte mycket till gemenskap kvar, dom lever sitt liv med vänner och har mindre tid för en förälder. 

Så har det varit i mitt liv. När barnen flyttade hemifrån blev det väldigt tomt. Jag trodde jag skulle må bra och känna mig fri att göra vad jag ville men det föll pladask. Inget blev som jag tänkt det. Tur var att jag hade mitt jobb att åka till annars hade det nog blivit olidligt. 

Bildresultat för familjen

Hade inte jag tagit initiativ och hälsat  under alla år hade det fortsatt att vara tomt. Jag trodde att när jag nu är gammal skulle det kanske bli annorlunda, då skulle barnen själv ta initiativ och hälsa på.
Nej, så blev det inte. Det är likadant fortfarande, jag hälsar på och bjuder hem. Men jag är van vid ensamheten och trivs med den, så har det varit i många år och blir säkert i många år till.

För mig är familjen viktig, man bör hålla sams och man bör aldrig låta någon sitta ensam. Så känner jag det.
Som barn fick jag alltid ta hand om min lillasyster så jag har det i blodet att "ta hand om".