Min läkare på Reumatologen tror att jag har hjärtsvikt, och det passar in på mig när jag googlade om det. Därför har jag fortfarande svullna fötter och anklar och blir lätt andfådd när jag går längre sträckor. 

Mina axlar och överarmar gör så himla ont så han ändrade doseringen på kortisonet som successivt trappas ner till en halv. Funkar inte detta så blir det injektioner. 

Så idag började jag med en högre dosering som ska vara i tre dagar. När jag började med kortison tog det två dygn sedan kände jag mig mycket bättre. 

Tid för röntgen av lungor och ultraljud över hjärtat har kardiologläkaren lagt in om men ännu har ingen tid kommit. Hör jag inget när veckan är slut skriver jag igen nästa vecka och skyndar på. 

Igår när jag varit på Reumatologen och gick av bussen blev det en lååång väg att ta sig hem för bussen stannade inte där den brukade göra. Jag gick först i normal takt men fick pausa flera gånger för pulsen (hör den i örat) eskalerade, jag blir rädd när den gör det för jag vet inte om det finns proppar kvar som skulle kunna ta sig uppåt.