Fick ännu ett samtal från min läkare om vad som står på tur för mig. Det blir operation om 2-3 veckor. 

Bildresultat för operation

Han förklarade precis hur det ska gå till. Han tycker jag är en stark patient (inte alltid) därför kände han att han kunde säga precis hur operationen ska gå till och hur det blir när jag vaknar upp igen. 
Det var inget roligt att höra hur det blir när jag vaknar igen. Det kan bli känselbortfall i min hud på kinden och min axel kan kännas av och armen kan kännas tung och så blir det ett dränage från halsen. 

Tiden innan operationen är den värsta, när jag är i processen känner jag det annorlunda, ett lugn. Men det allra värsta av allt är när jag blir nersövd. Det känns som att jag svimmar men det är kanske så det ska kännas innan jag somnar.

Jag ska inte oroa mig ,,, bara låta det ske.